fjortisligan


Så här spenderar vi vår måndagskväll.
godnatt.

Magaluf den 5 juni.

Idag är handpenningen betald för studentresan, otroligt skönt! kommer förmodligen att bli en helt sjuk vecka.
Jag har just precis lagat lite mat till mitt barn Fanny o min man Martin.
Hoppas det smakar.
Puss

Tjejmys.







Vi försöker få bort våran söndagsångest, genom att ge våra kroppar ångest istället. Vi får helt enkelt besöka gymmet imorgon bitti..

Var ju sjukt helt taggad på sista bilden när vi var på väg "upp" till malmö i somras för att dansa loss till avicii på slagthuset. - saknar sommaren helt otroligt mycket.

En riktig höstsöndag.

Huvudvärk, träningsvärk och ångest sedan i fredags - måste vara ett bevis på att jag hade en hel grym kväll. Det var längesedan jag dansade så mycket under en kväll tror jag, men frågan är vem som inte dansar när carola och grease kommer på. Love it! Men som vanligt när jag skulle hem och tröttheten började spela in så blir jag känslig som ett litet barn. Som tur är har jag underbara vänner som vet hur man torkar en och annan tår isådana tillfällen.

Igår firade vi min goa kusin Hugo som fyllde sex år, efter kalaset hade jag inte kraft till något annat en en mys kväll med mammi.

Nu ska söndagsångesten dämpas tillsammans med fanny, one tree hill och skitsnack.
Puss



Trädgårn i fredags


Fredag & lov.

Ses i staden ikväll gott folk!





Give it to me.

En bild säger mer än tusen ord, därför låter jag bilden tala för sig själv!
Godnatt.




Vill bara spy, på allt och alla!

Blä, skippar nog att skriva något här idag. Det kommer bara skapa ilska från alla håll och kanter. Så jag gömmer mig i min säng istället och kollar på one tree hill. Är kär i Felix, i säsong två.

När du strippar och klär av dig är det samma grej.

"Du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej"
- Tänk att en person som varit så nära, kan kännas så långt borta? Jag vill föralltid kalla dig min, utan att behöva vara din..
Jag är stark, jag klara mig själv. - Tillsammans med min familj och mina vänner!

Check studentmössa, studentflak och studentresa - om drygt 8 månader är jag fri. Jag är inte bunden till Lerum längre, jag kan göra precis vad jag vill. Min plan är att vara på resande fot ett bra tag efter studenten. Efter alla mina äventyr på olika håll, ska jag utbilda mig till barnmorska - så jag har 6 roliga och förmodligen jobbiga år framför mig. Jag har inte tid att binda mig, jag ska leva mitt liv fullt ut. Jag är ung, dum och galen, framför allt galen!

Imorgon fredag halloween, ska jag ut och ränna på stan med tjejerna och göra mig av med all galenskap jag har inom mig.














Be what you wanna be.

Det blev ingen bowling för min del idag, det slutade med att jag fick åka och besöka farbror doktorn igen för att inhalera. Jag tror det är dags för mig att ändra min livsstil, det räcker att jag går upp för trappan så är jag helt slut, jag är ju  faktiskt inte 85 år utan enbart 18. Så nu får det bli ändring.

Jag har fått tillbaka lite kraft, så nu "dansar" jag runt i mitt rum till Justin Bieber och försöker att få iordning på mitt rum som ser ut som ett rent helvete! Så nu är det dags för alla mina dammråttor att försvinna och sängen att bli nybäddad, det är skönt när det är klart, men innan dess känns det förjävligt att ta tag i det.




Äntligen igång med bloggandet!

Idag vaknade jag ännu en morgon av att min astma inte blivit det minsta bättre. Igår morse fick jag besöka farbror doktorn och få lite medicin, men det verkade inte hjälpa särskilt länge. Det var längesedan jag kände så här, men det går förmodligen över snart, så snabbt jag blir av med min förkyldning får jag hoppas.

Eftersom att det är sådant dåligt väder idag, passar det mig alldels utmärkt att bara ligga hemma och ta det lugnt tillsammans med mamma och min livskamrat, Inez! Dock måste jag ta mig ner till vattenpalatset i eftermiddag för att bowla med iv-valet. Så länge jag inte överanstränger mig ska det nog gå bra!

Jag längtar så otroligt mycket tillbaka till det varma sommardagarna, så jag tänkte att jag slänger upp några sommarbilder från i sommras!

En oförglömligvecka i aiya napa - med alla bästa tjejerna!


RSS 2.0